Voordelen aan een centrale stofzuiger

Wist u dat het concept van een centrale stofzuiger al meer dan honderd jaar bestaat? Vroeger kwam daarvoor een vrachtwagen langs bij de Engelse upper class. Vandaag integreert u het systeem in uw eigen kelder, garage of berging. Tegen een betaalbare prijs, zeker als u uw centrale stofzuiger zelf installeert.

Onderneemt u een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan is dat het ideale moment om voor een centrale stofzuiger te gaan, en wel hierom:

Efficiënt – uw centrale stofzuiger reinigt krachtig

U zuigt stofdeeltjes vijf tot acht keer krachtiger op dan met een normaal model. Zo werkt uw centrale stofzuiger tegen allergie, en verwijdert u zelfs het meest hardnekkige vuil.

Geruisloos – u hoort uw centrale stofzuiger nauwelijks

U plaatst de motor van uw centrale stofzuiger in uw berging, kelder of garage. Zo blijft het in uw woonruimtes heerlijk stil.

Ecologisch – uw centrale stofzuiger gaat extra lang mee

U zet in op duurzaamheid met een centrale stofzuiger van BVC. De motor van Bosch-Siemens staat garant voor Duitse degelijkheid.

Comfortabel – u hoeft niet te sleuren met een centrale stofzuiger

U gebruikt uw centrale stofzuiger met een slang die u op verschillende aansluitpunten kunt bevestigen. Zo bent u extra flexibel. De motor blijft op één plaats hangen en vormt dus geen blok aan uw been.

Antiallergisch – u zet uw centrale stofzuiger in tegen allergie

U verbetert de luchtkwaliteit in huis, want de stofdeeltjes worden niet opnieuw in uw ruimtes geblazen. Daardoor, en dankzij de krachtige reiniging, is uw centrale stofzuiger ideaal tegen allergie (bijvoorbeeld huisstofmijt).

Geschikt voor elke ondergrond

U kan uw centrale stofzuiger gebruiken voor tapijten, vloeren of parket te reinigen.

Offerte krijgen?

Nieuwbouw of renovatieproject?
Een centrale stofzuiger is nu het ideale moment.
Ik wil een offerte
Terug naar boven