Modellen

Duurzaamheid troef bij BVC

Bij BVC rekent u op centrale stofzuigers van duurzame, Duitse kwaliteit, met motors van de uitblinkers Bosch-Siemens. Wat onze types van andere onderscheidt?

  1. Op elk toestel zit een urenteller die aangeeft wanneer de koolborsteltjes zijn versleten. Zo vervangt u die vóór de motor ook beschadigd raakt.
  2. Overdrukventielen blazen overdruk weg, zodat de motor zelf nooit in overdruk gaat. De remedie voor zijn lange leven.
  3. Door de tragestartfunctie warmt de motor geleidelijk op. Net zoals een automobilist ook voorzichtig vertrekt bij een koude start.
  4. Dankzij een zuigregelaar aan de slang stelt u zelf de zuigkracht van uw toestel in. Bijvoorbeeld sterker voor uw tegelvloer, en zachter voor laminaat.

Welk model het meest geschikt is? Vertrouw op ons advies

Het verschil tussen de modellen zit voornamelijk in de sterkte van de motor en het vloeroppervlak dat hij vlot aankan. En in de grootte van de opvangbak en filters.

Indien gewenst komt er een medewerker, kosteloos en zonder enige verplichting, bij U thuis langs voor een product-demonstratie en het bekijken van uw bouwplan. U kan dan met onze tips de beste keuze maken volgens uw wensen.

Ontdek onze modellen:

* prijs bij indien de installatie door uzelf gebeurt. Voor een installatie door BVC wordt u extra €450 (excl. BTW aangerekend)

Offerte krijgen?

Nieuwbouw of renovatieproject?
Een centrale stofzuiger is nu het ideale moment.
Ik wil een offerte
Terug naar boven